BEREID JE VOOR OP EEN 360°-ERVARING

Bij Hays doe je niet alleen je werk: het is een echte ervaring, of beter gezegd een 360°-ervaring.
Eentje met meerdere dimensies: netwerken, bijleren, groeien, … binnen onze verschillende divisies en niveaus. En dit alles in een fantastische Hays-sfeer. Grenzeloos plezier, vind je niet? Ontdek onze 360°-ervaring en laat je verrassen!
Klaar voor de volgende stap?
Ontdek onze vacatures

JOB

Geen enkele dag ziet er hetzelfde uit bij Hays. Als consultant varieert je takenpakket sterk: netwerken, adverteren, zoeken naar talent, … Je hebt van A tot Y controle over jouw bedrijf en de zoektocht naar klanten en kandidaten.

+ MEER

REIKWIJDTE

Als wereldleider in rekrutering in 33 verschillende landen, kunnen wij je het vooruitzicht bieden op een internationale carrière. Je komt in contact met mensen van over de hele wereld, maar we verliezen ons lokale netwerk nooit uit het oog.

+ MEER

BELONING

Bij Hays zijn we er vast van overtuigd dat gemotiveerde werknemers tot tevreden kandidaten en klanten leiden. Een tevreden medewerker helpt ons niet alleen bij het bereiken van onze doelstellingen, maar maakt ook deel uit van wat Hays een ‘Great Place to Work®’ maakt.

+ MEER

EXPERTISE

Bij Hays word je een expert in de voor jou meest uitdagende en boeiende sector. Hays Belgium bestaat uit drie grote groepen: Hays Experts Worldwide, Hays Response en Hays Executive. Daarnaast biedt Hays Talent Solutions ook nog outsourcingoplossingen aan.

+ MEER

CARRIÈRE

Ambitie is één van de kernwaarden van Hays en dat uit zich niet enkel in wat we doen, maar ook in de manier waarop we het doen. We ondersteunen en motiveren onze werknemers waar het kan gedurende hun hele carrière.

+ MEER

ONTWIKKELING

Eenmaal je het Hays-team vervoegt, begint het avontuur pas echt. Levenslang leren zit in ons DNA. Ons management zet volop in op innovatie en is constant op zoek naar de nieuwste tools en methodes om nog beter werk te kunnen leveren.

+ MEER

KLAAR VOOR JE VOLGENDE STAP?

ONTDEK ONZE VACATURES